Screen Shot 2018-01-24 at 00.12.58.png

Tourist information center TRBOVLJE

Project information

year: 2017

location: Trbovlje, Slovenia

collaboration: Municipality of Trbovlje

realization: NO

The concept of the Tourist Information Center Trbovlje or TIC was conceived as a modern space in combination of oak wood, anthracite gray ceramic tiles, and white walls. The floor in the entire room are covered with gray ceramic plates, and in the center of the room is a circle with illuminated coal above which we can walk on the glass. So we see the texture of the coal itself. The walls are white and the northern walls are covered with oak wood with the built-in television screen. The windows and doors are aluminum and in anthracite color. Equipment and furniture are also wooden. We divided the space into the main space and into the side space.  In the main room we have a work space with an information desk, a club corner with a touch screen and the bench, a cabinet for showers and a textile stand. The main and side space separates the glass sliding door. In the side room there is a toilet cabin with a toilet in the washbasin and a storage room. In front of the building we arranged a green area with a tree that gives a shade where it is possible to sit on the bench. Space for charging and parking electric cars, a ramp for invalids and a sculpture, which indicates the location of the TIC. In the conceptual project, we have also created a logo.

C1148767-F2FB-4CB9-AD55-159BEEECA4D3.JPG
4EFF31A7-F3E1-4518-A15B-8DB894406B0A.JPG